Webapplicatie in sociaal domein

Volledig ingericht en klaar om verder te schalen

Omzet € 220.000

Winst EBITDA € 45.000

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Gezondheidszorg & farmacie

Branche Applicaties

LandNederland

RegioOost

ProvincieGelderland

Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 220.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het betreft een initiatief wat is ontstaan uit een samenwerking tussen twee prominente organisaties 18 jaar geleden, richt deze onderneming zich op het verschaffen van cruciale informatie aan burgers over het sociaal domein. Hun belangrijkste product, een webapplicatie, biedt een uitgebreid overzicht van zowel formele als informele organisaties in sectoren zoals wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen en kinderen & jeugd. Hiermee faciliteren zij de overdracht van informatie voor gemeenten en zorgorganisaties aan hun burgers, zodat deze laatsten altijd up-to-date blijven.

Bijzonderheden

  • Bewezen expertise en betrouwbaarheid: Het bedrijf heeft zich gedurende zijn bestaan gevestigd als een betrouwbare speler met een solide track record. De kwaliteit van de diensten wordt onderstreept door langdurige klantrelaties en een unieke, moeilijk te repliceren softwareontwikkeling.
  • Brede toepasbaarheid van de software: Hoewel het bedrijf momenteel een specifieke sector bedient, is de software zo ontworpen dat deze gemakkelijk in verschillende sectoren kan worden toegepast. Dit wijst op de mogelijkheid voor uitbreiding en diversificatie naar nieuwe marktsegmenten.
  • Onbenut groeipotentieel: Ondanks minimale inspanningen op het gebied van sales en marketing, blijft het bedrijf gezond en stabiel. Dit suggereert dat zelfs een bescheiden investering in deze gebieden een aanzienlijk rendement zou kunnen opleveren.
  • Positieve maatschappelijke impact: Het bedrijf draagt bij aan het vergroten van de toegankelijkheid van sociale voorzieningen, het bevorderen van de zelfredzaamheid van burgers en effectieve samenwerking in de sector.
  • Gelegenheid voor Nieuw Leiderschap: De huidige eigenaar overweegt een overname, wat een uitgelezen kans biedt voor nieuwe leiding om het bedrijf naar de volgende fase te leiden en de aanwezige kansen maximaal te benutten.
  • Uitzonderlijke schaalbaarheid: Een van de sterkste kenmerken van het platform is de schaalbaarheid. Het systeem is zo ontworpen dat het gemakkelijk een veelvoud aan klanten kan bedienen, zonder substantiële extra kosten. Hierdoor kan het bedrijf significant groeien in omzet, zonder dat dit leidt tot evenredig stijgende operationele kosten.

Het bedrijf
De oprichtende organisatie, een onderdeel van een grotere groep met 35 jaar historie, heeft zichzelf gevestigd als een voorloper in het ontwikkelen van innovatieve (web)applicaties. Ze hebben meer dan 100 experts in dienst, verdeeld over meerdere specialisatie-eenheden. De focus ligt op het ondersteunen van zorgprofessionals en het bevorderen van de zelfredzaamheid van burgers. Dankzij samenwerkingen met verschillende professionals, zorgt de onderneming ervoor dat hun platform altijd actuele informatie bevat, wat zowel kostenbesparend is als bijdraagt aan de zelfredzaamheid en tevens een onderscheidend vermogen is.

Rechtsvorm
Juridisch gezien is deze onderneming een besloten vennootschap. Hun core activiteit is het ontwikkelen en onderhouden van hun informatieve webapplicatie die bedoeld is om de toegankelijkheid tot sociale diensten te vergroten en effectieve samenwerking in het sociaal domein te bevorderen.

Doel
In de huidige digitale tijd waar burgers en professionals worden overspoeld met informatie, biedt de onderneming een betrouwbare en relevante bron, vrij van onnodige afleiding. Ze dienen voornamelijk gemeenten, maar hun oplossing is veelzijdig en kan worden aangepast voor gebruik door diverse andere organisaties.

Mogelijkheden
Ondanks de solide reputatie en het leveren van consistent hoge kwaliteit, heeft de onderneming nog niet zijn volledige marktpotentieel benut, vooral op het gebied van verkoop en marketing. Daarbij is het businessmodel ontzettend schaalbaar. Dit opent de deur voor aanzienlijke groeimogelijkheden, vooral omdat de oprichter zijn focus wil behouden op andere projecten, waardoor er een kans is voor een nieuwe leiding om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Omzet € 220.000

Winst EBITDA € 45.000

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Gezondheidszorg & farmacie

Branche Applicaties

LandNederland

RegioOost

ProvincieGelderland

Verkocht
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 220.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten