Webshop canvas art

Modern, uniek, stijlvol & enorm potentieel

Modern, uniek, stijlvol & enorm potentieel. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 460.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel
E-commerce/ webshops

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#32551

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Dé interieurtrend van het moment, met ons ruime aanbod aan designs is er voor ieder huishouden wel een complimenteus kunstwerk te vinden. Met 8K+ klanten, 11.000+ e-mailabonnees, 16.5K+ Instagram-volgers en 2K+ Facebook-volgers hebben we een uitstekend en bekend merk opgebouwd dat met de dag blijft groeien.

Bijzonderheden
Onze winkel is opgericht in mei 2020 en we hebben veel bereikt sinds het begin met een bruto-omzet van €460.000 over de afgelopen 12 maanden, waarvan €150.000 in 2022. De statistieken laten een groei zien in vergelijking met 2022 met vorig jaar.

  • 2021 - gemiddelde bestelwaarde van €194, percentage terugkerende klanten van 9,06% en een conversieratio van 0,61%
  • 2022 - gemiddelde bestelwaarde van €225, percentage terugkerende klanten van 9,98 % en een conversieratio van 0,37%

Business model
Door gebruik te maken van het print-on-demand businessmodel van één leverancier, verloopt de orderverwerking en communicatie soepel, eenvoudig en automatisch. Dit bedrijfsmodel maakt het ons mogelijk om meerdere ontwerpen te testen zonder grote investeringen voor het inkopen van voorraad. We hebben geen voorraad en elke bestelling wordt namens ons rechtstreeks door onze leverancier naar onze klant verzonden. Onze landen zijn: de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Mexico, Canada en Australië.

Mogelijkheden
We hebben alleen Facebook-advertenties en minimaal Google-advertenties, dus er zijn genoeg groeimogelijkheden binnen de online marketing door de advertentiekanalen uit te breiden met Pinterest, Tiktok en Snapchat. Groei kan ook komen van B2B – Marketplaces, influencer marketing & SEO. Met de zomer voor de deur en heel veel tevreden klanten zijn we weer helemaal up-to-date. Deze gezonde en winstgevende winkel en zijn eindeloze potentieel is klaar voor zijn nieuwe eigenaar.

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management

GEMBA is een part-time MBA voor C-level executives, waarin gedurende 21 maanden, strategisch leiderschap centraal staat. Leer meer over deze nieuwe MBA in een interactieve workshop op onze campus. Bezoek de informatieavond op 9 juni.