Webshop houten speelgoed en speeltenten

Actief in meer dan 6 Europese landen


Beschrijving

Een webshop in houten speelgoed, speeltenten en buitenspeelgoed, die staat voor hoge kwaliteit, goede service en maatschappelijke betrokkenheid. De onderneming heeft meerdere webshops in diverse talen ontwikkeld. Het complementaire productgamma stelt de onderneming in staat het gehele jaar actief te zijn. De verkopen vinden plaats in meer dan 6 Europese landen.

Locatie
Het bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat sinds 2010 en heeft door haar niche positionering een interessante marktpositie verworven.

Drivers
De kwaliteit van de producten en service aan de klanten, een evenwichtig productaanbod en efficiënte bedrijfsvoering zijn de drivers van de onderneming.

Kerncijfers
De omzet bedraagt tussen de € 300.000 en € 400.000 met een brutomarge van 19%.  

Mogelijkheid
De mogelijkheid om de activiteiten met de bestaande websites verder uit te bouwen in Europa, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de activa-passiva, exclusief de voorraad, van deze onderneming, bedraagt € 70.000,-. Dit is exclusief de voorraad, omdat deze gedurende het jaar sterk kan fluctueren.

Kans
Een goede kans voor een internetondernemer met een ‘buy & build-strategie' en internationale ambities.

Eigen middelen
Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Omzet

€ 350.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Detailhandel, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28855

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!