Ruimte voor uitbreiding met pakken, trenchcoats of leren handschoenen

Webshop in Peaky Blinders hats ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 291.200

EBITDA

EBIT € 75.400

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30060

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Peaky Blinders, een regelrechte hitserie sinds 2013. Met het voortzetten van de show ontstond in 2019 de webshop. Sindsdien heeft de onderneming veel bereikt. De 'peaky hat' is al jaren een fashion statement, gedragen door een groot en divers publiek.

Bijzonderheden
Tot dusver zijn de caps in alle verschillende kleuren het enige product geweest, wat betekent dat er ruimte is voor veel uitbreiding en groei binnen de collectie. Pakken, trenchcoats, jassen, schoenen, leren handschoenen, etc.

Sociale media
De onderneming doet het goed op de socials: 5.033 Facebook-likes, 3.700 Instagram-volgers en 9.451 e-mailabonnees.

Online mogelijkheden
Het bedrijf heeft alleen Facebook-advertenties uitgevoerd, dus er zijn veel mogelijkheden binnen de online marketing om de advertenties uit te breiden met Google en Pinterest.

Geautomatiseerde e-mail- en sms-marketing
Volledig geautomatiseerde e-mail- en sms-marketing die pas een week geleden zijn geïnstalleerd, maken de werktijden erg aantrekkelijk. Zoals gezegd is het een week geleden dat het bedrijf het heeft geïnstalleerd, er is nog veel ruimte voor groei in de e-mail, sms-marketing & affiliate marketing.

Afhandeling van bestellingen
Met de inzet van slechts één leverancier verloopt de afhandeling van bestellingen en communicatie vlot en gemakkelijk. Er is geen voorraad aanwezig, hierdoor loopt de onderneming geen risico op dat het bedrijf met voorraad blijft zitten. De producten worden verzonden naar de klant door de leverancier.

Wereldwijde verzending
Dit betekent wereldwijde verzending binnen 7-10 dagen. De onderneming heeft ook ​​eigen branded packages die er goed uitzien en de klant krijgt een kleine armbandje als cadeau bij iedere bestelling.

Nieuwe eigenaar
Met de zomer voor de deur en bijna 12.000 tevreden klanten is deze webshop klaar voor zijn nieuwe eigenaar.

Terugkerende klanten
Het percentage terugkerende klanten over 2020 was 7,61% en in 2021 Q1 20,78%.

Ruimte voor groei
De basis staat vast, het werkt als een prima cashflow, maar als de ondernemer wilt, is er veel ruimte voor groei en potentie met caps, pakken en trenchcoats die altijd populair zullen blijven.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.