Webshop in Peaky Blinders hats

VERKOCHT

Diverse mogelijkheden om het assortiment uit te breiden

Webshop in Peaky Blinders hats ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 238.000

EBITDA

Nettowinst € 65.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30060

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Peaky Blinders, een regelrechte hitserie sinds 2013. Met het voortzetten van de show ontstond in 2019 de webshop. Sindsdien heeft de onderneming veel bereikt. De 'peaky hat' is al jaren een fashion statement, gedragen door een groot en divers publiek.

Terugkerende klanten
Het percentage terugkerende klanten over 2020 was 7,61% en in 2021 18,31%.

Online mogelijkheden
Het bedrijf heeft alleen Facebook-advertenties uitgevoerd, dus er zijn veel mogelijkheden binnen de online marketing om de advertenties uit te breiden met Google en Pinterest.

Bijzonderheden
Tot dusver zijn de caps in alle verschillende kleuren het enige product geweest, wat betekent dat er ruimte is voor veel uitbreiding en groei binnen de collectie. Pakken, trenchcoats, jassen, schoenen, leren handschoenen, etc.

Sociale media
De onderneming doet het goed op de socials: 5.717 Facebook-likes, 4.510 Instagram-volgers en 11.801 e-mailabonnees.

Geautomatiseerde e-mail- en sms-marketing
Volledig geautomatiseerde e-mail- en sms-marketing zijn geïnstalleerd, maken de werktijden erg aantrekkelijk. Ruimte door groei door middel van influencer/affiliate marketing.

Afhandeling van bestellingen
Met de inzet van slechts één leverancier verloopt de afhandeling van bestellingen en communicatie vlot en gemakkelijk. Er is geen voorraad aanwezig, hierdoor loopt de onderneming geen risico op dat het bedrijf met voorraad blijft zitten. De producten worden verzonden naar de klant door de leverancier.

Wereldwijde verzending
Dit betekent wereldwijde verzending binnen 7-10 dagen. De onderneming heeft ook ​​eigen branded packages die er goed uitzien en de klant krijgt een kleine armbandje als cadeau bij iedere bestelling.

Nieuwe eigenaar
Met de zomer voor de deur en ruim 12.000 tevreden klanten is deze webshop klaar voor zijn nieuwe eigenaar.

Ruimte voor groei
De basis staat vast, het werkt als een prima cashflow, maar als de ondernemer wilt, is er veel ruimte voor groei en potentie met caps, pakken en trenchcoats die altijd populair zullen blijven.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.