Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Werkbedrijf (zorg & re-integratietrajecten)

Dagbesteding, re-integratie en individuele begeleiding/coaching


Beschrijving

Aangeboden wordt een goed gepositioneerd werkbedrijf met een zeer goed imago in de regio. Het werkbedrijf stelt dat zich ten doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen, zodat deze naar eigen vermogen kunnen participeren in de maatschappij. Volwaardig burgerschap, maatschappelijke integratie en onafhankelijkheid van uitkering zijn hierbij essentiële uitgangspunten.  

Klanten
Het bedrijf richt zich succesvol op het begeleiden van mensen op alle treden van de participatieladder. Geen enkele doelgroep wordt buitengesloten. Het bedrijf heeft in relatief kort tijd een goede relatie opgebouwd met een groot aantal relevante opdrachtgevers en samenwerkingspartners gebaseerd op langdurige contracten.

Groei
Het bedrijf is trots op de snelle groeit en bestendig rendement, heeft enorm veel potentie tot verdere groei en uitbreiding van activiteiten en diensten.

Bedrijfsfilosofie

  • Zij bieden vanaf de eerste dag echte werkzaamheden aan in een eigen werkomgeving waar deelnemers coaching ontvangen en arbeids- en werknemersvaardigheden ontwikkelen. Ook externe leerplekken zijn beschikbaar bij een grote variëteit van bedrijven.
  • Zij zijn resultaatgericht en willen deelnemers zo snel mogelijk laten participeren naar vermogen, het liefst in een reguliere betaalde baan
  • Zij hebben ook een groot netwerk van partners, veel vacatures in diverse sectoren , ook aan de onderkant van de arbeidsmarkt. 
Omzet
€ 350,000
Winst
EBIT € 60,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26452
Rechtsvorm
B.V.