Woonwinkel

IN ONDERHANDELING
Verrassend aanbod van fraaie meubelstukken & meubels op maat
De woonwinkel bestaat reeds meer dan vijftig jaar en is gevestigd in een historisch pand. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29205

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De woonwinkel bestaat reeds meer dan vijftig jaar en is gevestigd in een historisch pand. De winkel is gelegen middenin een historische centrum, nabij een groot marktplein en gelegen binnen het voetgangersgebied. 

Kerncijfers
De onderneming kent een omzet van circa € 400.000 bij een gemiddelde voorraad van ongeveer € 150.000. 

Bijzonderheden
De winkelstraat kent een gemêleerd aanbod van diverse gespecialiseerde winkels. Laden en lossen is mogelijk tot 11 uur. 

Activiteiten van het bedrijf
De woonwinkel kent een verrassend aanbod van fraaie meubelstukken, meubels op maat (onder meer eettafels), design meubilair en diverse accessoires. De winkel kent verscheidene ruimtes, ieder met eigen smaak en gevoel. De onderneming is dealer van verschillende bekende merken en biedt daarnaast ook een keuze aan zelf vervaardigde meubelen.  

Kenmerken
Naast een uitgebreid assortiment van meubels en accessoires biedt de onderneming de mogelijkheid om je eigen meubelen te laten ontwerpen. Deze meubelen worden vervaardigd in een aparte werkruimte, die tevens ruimte geeft voor extra opslag.  

De winkel wordt gehuurd van de eigenaar. De optie om eveneens het bedrijfspand over te nemen is bespreekbaar. De frontbreedte is ca. 6 meter, de winkeloppervlakte bedraagt ruim 160 m2, naast ruim 35 m2 aan opslagruimte (kelder op stahoogte). 

Overname
De overname is vrij van personeelsverplichtingen.  

Meer informatie
De overnamesom is opgebouwd uit de voorraad, inventaris en omzetcapaciteit. Na geheimhouding is uitgebreide informatie beschikbaar. De eigenaar is enthousiast bereid de overname adequaat te begeleiden. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!