Zeer stabiele hotelexploitatie

Overeenkomst met uitzendorganisatie die de exploitatie huurt


Beschrijving

Het hotel heeft bijna 50 kamers en een openbaar restaurant (nu gesloten). Het vastgoed is volledig gehuurd door een uitzendorganisatie tot juli 2023 (met een optie van 5 jaar verlengen). Er is nu een overeenkomst met een uitzendorganisatie die voor 3,5 jaar het gehele hotel afhuurt voor een vaste prijs voor de huisvesting van (tijdelijke/seizoens-) arbeiders. Inkomsten en kosten zijn volledig transparant en leveren ongeveer € 200.000 rendement per jaar op.

Formaliteiten
De formaliteiten met de gemeente zijn geregeld. Alleen het restaurant met 150 zitplaatsen is op dit moment (vanwege corona) gesloten, maar kan worden geopend met een openbare functie. Het restaurant is in 2018 gerenoveerd en instapklaar.

Opties overnamekandidaat
Een overnamekandidaat heeft drie opties:

  1. Verlengen na 2023 aan dezelfde uitzendorganisatie;
  2. Verhuren aan een andere (of meerdere andere) uitzendorganisaties; 
  3. Het hotel weer regulier toeristisch exploiteren.

Locatie
De laatste optie is interessant door de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, het strand (5km) en toeristische locaties zoals de Keukenhof in de omgeving.

Eigenaar
Op dit moment heeft de eigenaar zowel het vastgoed (pand en parkeerplaatsen) in bezit en de exploitatie. Deze exploitatie wil hij overdragen i.v.m. emigratieplannen. Dus naast de exploitatie wordt ook een huurcontract overeengekomen met de pandeigenaar. Dit biedt flexibiliteit in de financiële constructie.

Omzet

€ 468.000

Winst

Nettowinst € 200.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28900

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!