Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Zonnestudio met persoonlijk verzorgingsaanbod

Opportuniteit voor strategische partij of MBI kandidaat


Beschrijving

De onderneming is een bedrijf dat enkele jaren geleden opgestart is. De gehuurde locatie is daartoe professioneel verbouwd en ingericht. Er zijn 8 aparte cabines in de bedrijfsruimte ondergebracht waarin verschillende typen zonnebanken staan.Het personeel heeft flexibele arbeidsovereenkomsten. Er is echter geen verplichting om het personeel mee over te nemen.

Aanbod
Er worden zowel abonnementen, voordeelkaarten als losse bruiningsbehandelingen verkocht. Daarnaast worden ontharingsbehandelingen met IPL apparatuur, lipolaser en tandenbleken aangeboden op het gebied van persoonlijke verzorging.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft een professionele en moderne uitstraling. Daarbij is het complementaire aanbod van verschillende, op het uiterlijk gerichte soorten dienstverlening een ideale combinatie. Het gaat om een activa transactie, waarbij de volledige inrichting, de zonnecabines, de zonnebanken, de IPL-, Lipo- en tandenbleekapparatuur worden verkocht. Het gaat hier om een relatief recente, oorspronkelijke investering van ongeveer € 200.000,-, waarbij de gevraagde overnameprijs slechts een fractie van dit bedrag is.

Locatie
Het bedrijf is gelegen in Centraal-/Zuid-Limburg en huurt de vestigingslocatie. De locatie (huur) is niet noodzakelijkerwijs over te nemen, maar kan zeer interessant zijn gezien de investeringen die hierin de afgelopen jaren zijn gedaan. 

Reden verkoop
De omzet is gezien het relatief korte bestaan van de onderneming nog in ontwikkeling en bedraagt € 50.000,-. De motivatie om de onderneming te verkopen is gelegen in het feit dat de hoofdactiviteiten van de ondernemers alle aandacht nodig hebben en een enorme groei doormaken. Deze onderneming zou veel beter tot zijn recht komen onder de leiding van een ondernemer die voldoende focus heeft op een verdere ontwikkeling. De huidige eigenaren komen hier in onvoldoende mate toe en willen de onderneming daarom graag overdragen.

Geschikt voor
De onderneming is bijvoorbeeld geschikt voor een strategische partij die een uitbreiding van locaties nastreeft, of voor een ondernemer/ster die vanuit de reeds gelegde basis verder wil bouwen aan het concept.

Omzet
€ 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27831
Rechtsvorm
VOF