Zorginstelling

Met passende zorg voor jongeren en ouderen


Beschrijving

De renderende zorginstelling heeft een goede locatie met verschillende sfeervolle gebouwen waar passende zorg geboden wordt aan zowel jongeren als ouderen. Een zeer gevarieerd activiteitenaanbod zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. De zorginstelling is ook voor recreatie een mooie plek om te bezoeken en te komen genieten.

Geboden wordt

  • Dagbesteding voor (jong-)volwassenen
  • Seniorenopvang
  • Logeeropvang (weekend & 24-uursopvang)
  • Buiten- en naschoolse opvang
  • Daarnaast worden er ook VSO-stageplaatsen aangeboden

Locatie
De zorginstelling is gevestigd in de provincie Noord-Brabant. Het gehele complex staat op een grondstuk van ca. 8.000 m2. Het onroerend goed behoort bij de overname. Huur is eventueel bespreekbaar.

Personeel
Alle personeelsleden zijn gekwalificeerd en geregistreerd. Het is een enthousiast en gemotiveerd team, onder leiding van een directeur. De eigenaresse is inmiddels gepensioneerd en woont buiten Nederland.

Transactievorm
Er zal sprake zijn van een aandelentransactie. De verkoopvraagprijs voor de overname van 100% van de aandelen bedraagt € 1.978.000, inclusief het onroerend goed, een goede overdracht en inwerkperiode.

Profiel koper
De koper dient affiniteit met de zorg te hebben. Een koper kan een zorg-organisatie zijn, maar ook een meewerkende investeerder of een MBI'er met ervaring in de zorg.

Omzet

€ 1.000.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Zuid Nederland

Sector

Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29426

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!