Zorginstelling

Met passende zorg voor jongeren en ouderen
Goed renderende zorginstelling op een mooie locatie met passende zorg ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29426

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De renderende zorginstelling heeft een goede locatie met verschillende sfeervolle gebouwen waar passende zorg geboden wordt aan zowel jongeren als ouderen. Een zeer gevarieerd activiteitenaanbod zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. De zorginstelling is ook voor recreatie een mooie plek om te bezoeken en te komen genieten.

 

Locatie
De zorginstelling is gevestigd in de provincie Noord-Brabant. Het gehele complex staat op een grondstuk van ca. 8.000 m2. Het onroerend goed behoort bij de overname. Huur is eventueel bespreekbaar.

Personeel
Alle personeelsleden zijn gekwalificeerd en geregistreerd. Het is een enthousiast en gemotiveerd team, onder leiding van een directeur. De eigenaresse is inmiddels gepensioneerd en woont buiten Nederland.

Transactievorm
Er zal sprake zijn van een aandelentransactie. De verkoopvraagprijs voor de overname van 100% van de aandelen bedraagt € 1.978.000, inclusief het onroerend goed, een goede overdracht en inwerkperiode.

Profiel koper
De koper dient affiniteit met de zorg te hebben. Een koper kan een zorg-organisatie zijn, maar ook een meewerkende investeerder of een MBI'er met ervaring in de zorg.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.