Dealsuite: deal sourcing platform

Gepubliceerd: 2 juni 2022

Naast het publiekelijk toegankelijke platform biedt Brookz aan fusie & overname adviseurs en investeringsmaatschappijen tevens de mogelijkheid zaken te doen op Dealsuite, een besloten en beveiligde omgeving die uitsluitend toegankelijk is voor overname professionals.

Dealsuite is veruit het grootste en meest actieve netwerk van dealmakers in Europa. Waar Brookz zich voornamelijk richt op de verkoop van ondernemingen tot 5 miljoen euro omzet, biedt Dealsuite u de gelegenheid om zowel koop als verkoopprofielen met een omzet van boven een miljoen tot wel tientallen miljoenen te delen met andere M&A professionals in Europa. De beslotenheid van het platform zorgt voor meer discretie, Brookz is immers een openbaar platform.

Over Dealsuite

Dealsuite is in 2017 opgericht in nauwe samenwerking met adviseurs en investeringsmaatschappijen uit de M&A markt. Samen is er gezocht naar een oplossing om het zoeken en vinden van potentiële kopers en verkopers efficiënter, effectiever en goedkoper te maken.

Het vinden van de juiste kopers en verkopers is namelijk vaak een inefficiënt en tijdrovend proces is. Daardoor worden onnodig hoge kosten gemaakt en gaat in het slechtste geval het ‘momentum’ van de deal helemaal voorbij. Om een oplossing te bieden voor deze markt inefficiëntie is Dealsuite opgericht.

Dealsuite is een besloten online platform, waarmee corporate finance adviseurs, investeringsmaatschappijen en corporate M&A realtime koop- en verkoop proposities met elkaar kunnen uitwisselen. Relevantie wordt daarbij gegarandeerd door het Dealsuite matching algoritme.

Dealsuite wordt aangeboden als een plug-and-play SaaS oplossing die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Dealsuite is sinds de start in 2017 exponentieel gegroeid.“

Wat kan Dealsuite voor u betekenen?

Met duizenden leden die communiceren over deals, kansen, industrie inzichten en evenementen maken Dealsuite leden deel uit van een waardevolle community. Dealsuite ondersteunt en verbindt de M&A community met de kracht van data en technologie.

M&A advieskantoren

Als M&A adviseur ondersteunt u uw sell-side klanten bij het sourcen van potentiële transactiepartners. Aan de buy-side biedt u ondersteuning door potentiële targets te identificeren. Dealsuite verbindt u met de juiste kopers en verkopers en voorziet u van een constante stroom van relevante targets. Met Dealsuite doet u meer en betere deals. De software helpt u bij het categoriseren, verbinden en kapitaliseren van de M&A markt.

Dealsuite biedt de volgende modules voor M&A-advieskantoren:

Identificeren van kopers
Sell-side deal initiëring
Dealsuite M&A-directory

Buy-side kansen
Relevante dealflow
Zoeken naar acquisitiesPrivate Equity

In private equity, een family office bent u altijd op zoek naar de volgende deal. Met Dealsuite blijft u optimaal in beeld bij sell-side adviseurs en krijgt u nieuwe kansen als eerste voorgelegd. Het matching-algoritme zorgt ervoor dat u alleen deals ontvangt die aan uw investeringscriteria voldoen. Dealsuite biedt u een constante stroom van relevante deals. Zo mist u niks. Veel spelers richten zich op de middenmarkt omdat daar de kansen liggen. Het volume van bedrijven binnen dit segment is groot en er is op veel manieren winst te behalen: financial engineering, operationele verbeteringen en meervoudige arbitrage leveren duidelijke voordelen op voor kopers en verkopers. Dealsuite richt zich op dit middensegment en beschikt over dekking in heel Europa.

Dealsuite biedt de volgende modules voor private equity:

Kopen/investeren
Relevante dealflow
Slimme matching
Zoeken naar acquisities

Corporate M&A

Als corporate M&A manager, CEO of CFO zoekt u continu naar potentiële targets. Met Dealsuite versterkt u uw corporate M&A merk, zodat sell-side deals als eerste bij u terechtkomen. Tegelijkertijd bent u op de hoogte van alle nieuwe deals die op de markt komen die voldoen aan uw investeringscriteria. Zo mist u nooit meer een deal. Dealsuite is gespecialiseerd in het MKB en heeft dekking door heel Europa.

Dealsuite biedt de volgende modules voor corporate M&A:

Kopen/investeren
Aantrekkingskracht van M&A-merk
Dealsuite M&A-directory
Acquisities zoeken

 

Verkopen
Market Outreach

Kom in contact met andere M&A professionals en krijg toegang tot de beste mandaten.

Demo aanvragen

Dealsuite

Kom in contact met andere M&A professionals en krijg toegang tot de beste mandaten.