Brookz Facts & Figures 2020

Gepubliceerd: 27 januari 2022, Peter Rikhof

2020 was in veel opzichten een bijzonder jaar. Corona hield wereldwijd maatschappij en economie in haar greep. Ook de overnamemarkt werd in het voorjaar flink geraakt, om vervolgens vanaf de zomer weer een opmerkelijk herstel te laten zien.

Recordjaar

We zijn trots dat we met Brookz, ondanks deze uitdagende marktomstandigheden, ook afgelopen jaar weer flink zijn gegroeid. Websitebezoek, nieuwsbrief-abonnees en het aantal geregistreerde gebruikers op Brookz waren in 2020 (flink) groter dan in 2019. Daarnaast werden er in 2020 bijna 1.000 nieuwe verkoopprofielen geplaatst op Brookz, een absoluut record. 

Mooie cijfers, maar het belangrijkste is dat we met Brookz ook het afgelopen jaar weer vele duizenden ondernemers, investeerders en adviseurs hebben geholpen met het vinden van een geschikte koper of verkoper voor hun bedrijf. 

Hoe de overnamemarkt er in 2021 gaat uitzien is nu nog moeilijk te voorspellen. Maar u kunt erop rekenen dat we met Brookz weer ons uiterste best zullen doen om  partijen op een effectieve wijze bij elkaar te brengen. Want daar doen we het uiteindelijk  allemaal voor. Niet meer, maar ook niet minder.

Ik wens u goede zaken!

Brookz Facts & Figures 2020