Brookz Facts & Figures 2021

Gepubliceerd: 18 maart 2022, Peter Rikhof

2021 was in veel opzichten weer een bijzonder jaar. Gedreven door overvloedig beschikbaar kapitaal en een lage rente bleef de Nederlandse overnamemarkt maar doordenderen. Het werd zelfs het beste overnamejaar sinds 2007.

Ook het Brookz-platform is het afgelopen jaar weer flink gegroeid. Websitebezoek en het aantal geregistreerde gebruikers op Brookz waren in 2021 wederom (flink) groter dan in 2020. Daarnaast werden er in 2021 ruim 1.200 nieuwe verkoopprofielen geplaatst op Brookz, ook een absoluut record.

Maar het belangrijkste is dat we met Brookz ook het afgelopen jaar weer vele duizenden ondernemers, investeerders en adviseurs hebben geholpen met het vinden van een geschikte koper of verkoper voor hun bedrijf.

Ook voor 2022 staan de meeste seinen voor de overnamemarkt weer op groen. Maar succes is uiteraard niet gegarandeerd. Waar u wel op kunt rekenen is dat we met Brookz ook in 2022 weer elke dag klaar staan om u te helpen een passend bedrijf of een geschikte overnamekandidaat te vinden.

Ik wens u goede zaken!