Aandelen in van den Broek overgenomen

Beschrijving

Sinds 1962 is Van den Broek Logistics actief in transport en warehousing van zowel food als non-food producten. Met circa 150 werknemers combineert Van den Broek Logistics transport -, warehousing - en value added services tot een One-Stop-Shop oplossing voor haar klanten. Met een moderne vloot van meer dan 70 trekkende – en 170 getrokken eenheden en een warehouse van ~ 35.000 m2 ontzorgt Van den Broek Logistics haar klanten van A tot Z.

Dhr. Van Rooij heeft op 31 maart het aandelenpakket van compagnon Dhr. Van den Broek verworven en is daarmee volledig aandeelhouder van Van den Broek Logistics. Dhr. Van Rooij werkte al ruim 26 jaar bij de onderneming en heeft zich in die tijd opgewerkt tot directeur en mede-eigenaar. Een weg die uiteindelijk heeft geleid tot deze aandelenoverdracht.

Beide aandeelhouders hebben er voor gekozen om de toekomst intern zeker te stellen. Daarmee borgt Van den Broek Logistics hun huidige service, kwaliteit en flexibiliteit en gaan zij onverminderd door om met eigen mensen en middelen hun opdrachtgevers in de gehele logistieke keten te ontzorgen.

BDO M&A en BDO Legal hebben de aandeelhouders begeleid bij de verkoop. 

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen