BDO Corporate Finance

Complete begeleiding bij aan-/verkoop van een onderneming en bedrijfswaardering

BDO Corporate Finance begeleidt ondernemers in koop- en verkooptrajecten, waardebepalingen, financieringen en herstructureringen. Met ca. 60 adviseurs zijn wij een van de grootste corporate finance-kantoren voor het MKB en familiebedrijf. BDO staat voor ondernemerschap, flexibiliteit, betrokkenheid en een no-nonsense benadering. Met 27 kantoren en ruim 2.500 medewerkers is BDO de 5de accountants- en adviesorganisatie van Nederland.  

Betrokken en persoonlijk
Bij BDO zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes van ons en dat van onze klanten ligt in wederzijds vertrouwen. Wij geloven dat niet alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels hiervoor de enige uitgangspunten zijn. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Als adviseur, als accountant of als fiscalist.  

Langdurige klantrelaties
Ruim 2.500 professionals richten zich dagelijks op het verhaal achter de vraag van onze klanten en op het bieden van exceptionele service. Relatie en kwaliteit vormen aldus de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. Omdat mensen tellen.

 

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

BDO Corporate Finance
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Doctor Holtroplaan

  5652 XR Eindhoven

 • K.P. van der Mandelelaan

  3062 MB Rotterdam

 • Krijgsman

  1186 DM Amstelveen