Aandelen in Van Dijk Metaal overgenomen binnen familie Over Van Dijk Metaal

Beschrijving

Van Dijk Metaal is een familiebedrijf opgericht in 1986 en sindsdien actief in de metaalsector als metaalbewerker. De corebusiness bestaat voornamelijk uit het bewerken van metalen (staal, aluminium).

De onderneming beschikt over een modern machinepark en werkt nauw samen met de klanten waar reeds langjarige relaties mee bestaan.

De onderneming voegt waarde toe voor klanten door op maat gemaakte en kwalitatief hoogstaande producten te produceren, die op korte termijn geleverd kunnen worden. Om dergelijke op maat gemaakt staal- en aluminium producten winstgevend te kunnen produceren, beschikt VDM over een modern machinepark en specialistische kennis. 

In december 2021 heeft de volgende generatie de aandelen overgenomen van de bestaande aandeelhouders. De nieuwe aandeelhouders waren reeds langjarig betrokken bij de Onderneming in (leidinggevende) functies, en hebben zich in die tijd de aansturing van de Onderneming eigen gemaakt, wat uiteindelijk heeft geresulteerd tot deze aandelenoverdracht.

 Beide aandeelhouders hebben er voor gekozen om de toekomst intern zeker te stellen. Daarmee borgt Van Dijk Metaal hun huidige service, kwaliteit en flexibiliteit en gaan zij onverminderd door om met eigen mensen en middelen hun opdrachtgevers ontzorgen.

BDO M&A, BDO Tax en BDO Legal hebben de aandeelhouders begeleid bij het gehele proces van aandelenoverdracht alsook het ophalen van een passende externe financiering.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen