Aangetekend BV treedt toe tot Confido-groep

Beschrijving

Aangetekend, een snelgroeiende digital Trust Service Provider op het gebied van e-mail, kondigt aan zich aan te sluiten bij Confido. Hiermee breidt Confido haar portfolio van vertrouwensdiensten uit. De aansluiting bij Confido stelt Aangetekend in staat om de volgende groei fase in te gaan van het bedrijf en haar positie in de Europese markt te verkennen.

Over Aangetekend

Aangetekend voorziet in de toenemende behoefte van bedrijven naar veilig en betrouwbaar e-mail verkeer. De organisatie voldoet als enige Nederlandse partij aan de strenge Europese eIDAS vereisten voor digitale communicatie en kan daarmee het hoogste niveau van veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. Door haar belangrijke rol op het gebied van digital trust is de onderneming vorig jaar door het Ministerie voor Economische Zaken en Klimaat aangemerkt als “vitale organisatie” in de telecom- en ICT-sector.

Over Confido

Confido is opgericht om te voorzien in de toenemende behoefte naar vertrouwen op het gebied van digitale communicatie. De groep verwerkt voor ruim 250,000 eindgebruikers meer dan een miljoen digitale transacties per maand. Met oplossingen op het gebied van identificatie, certificaten, e-mail en handtekeningen helpt Confido bedrijven in Europa om veilig en betrouwbaar te opereren in de digitale wereld. Door middel van acquisities beoogt de groep haar vertrouwensdiensten verder uit te breiden. Confido wordt hierbij ondersteund door Strikwerda Investments, een Nederlandse investeerder met een lange-termijn horizon die zich focust op het bouwen van leidende Europese ICT-platformen.

BDO Merger & Acquisitions
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen