Accres neemt HR-Groep over

Beschrijving

Accres heeft een passende externe financiering opgehaald en neemt personeelsbemiddelaar HR-Groep over. Deze acquisitie ondersteunt Accres in haar groeistrategie, op zowel geografisch gebied in Brabant met een additionele vestiging in Eindhoven alsook qua dienstverlening. De HR-Groep vormt met haar diensten (ZZP-bemiddeling) een belangrijke toegevoegde schakel in de strategische samenwerking met opdrachtgevers in het kader van de ‘one-stop-shop’ strategie van Accres.

BDO M&A heeft de aandeelhouders begeleid bij het ophalen van een passende externe financiering alsook ondersteuning verleend tijdens het koopproces.

Over Accres

In 1986 is Accres gestart als uitzendorganisatie. In de loop der jaren heeft de Onderneming zich ontwikkeld tot een full-service HR-partner voor het regionale midden- en kleinbedrijf met een uitstekende reputatie binnen haar werkgebied in de regio Brabant. Accres houdt zich met name bezig met het ter beschikking stellen van vakkrachten (detacheren en uitzenden) en het ontzorgen van opdrachtgevers op HR gebied. Dit laatste is maatwerk en betreft o.a. werving en selectie alsook het geven van HR advies.

Over HR-Groep

HR-Groep is in 2009 gestart als bemiddelaar van ZZP’ers of zelfstandigen in de bouwsector in Zuidoost Brabant en gevestigd in Eindhoven. De afgelopen jaren is ingezet op het verbreden van de dienstverlening met o.a. uitzenden en payrolling. Momenteel focust HR-Groep zich zowel op de bouwsector alsook op de technieksector.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen