BCS HR Group breidt marktpositie uit met overname van Tasper Over Tasper

Beschrijving

Tasper is gespecialiseerd in software die werkgevers ondersteunt bij het realiseren van flexibele arbeidersvoorwaarden. Oplossingen die Tasper biedt zijn onder andere verzuim/verlof, fitnessbudgetten, opleidingsbudgetten declaraties, tijdregistratie en CO2-registratie.

De oplossing verbetert de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers, wat in de loop der jaren belangrijker is geworden. Tasper rekent grote corporate organisaties, MKB-bedrijven en branches tot haar klanten. Tasper is gevestigd in Deventer en heeft 14 medewerkers in dienst.

Over BCS HR Group

BCS levert HRM- en salarisadministratie systemen en diensten aan grotere MKB’s in Nederland. Het bedrijf, opgericht in 1978, is uitgegroeid tot een van de grootse salarisverwerkingsbedrijven van Nederland. BCS gelooft sterk in een allesomvattende service met alle benodigde tools zodat hun klanten volledige controle kunnen hebben over hun arbeidsvoorwaarden. Met dit in gedachten hebben ze als hoofddoel om hun klanten een breed spectrum aan HR-oplossingen aan te bieden, wat wordt verwezenlijkt door middel van organische groei en productontwikkeling in combinatie met een buy-and-build-strategie.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen