BCS HR Software neemt HR & Payroll-activiteiten van Centric over

Beschrijving

BCS HR Software, een van de grotere leveranciers van software voor HR en payroll, breidt haar marktpositie verder uit door de overname van de HR & Payroll tak van Centric, gesteund door software investeerder Main Capital Partners. De strategische overname markeert een volgende stap in het uitbreiden van BCS’ snelgroeiende positie in de HR Software branche in de Benelux. Het is de vierde acquisitie van BCS sinds Main Capital in april 2022 in het bedrijf investeerde. Eerder werden Apployed, Tasper en MediSoft al toegevoegd aan BCS.

Over BCS HR Software

BCS heeft meer dan 40 jaar ervaring in de HR & payroll software-industrie. Het bedrijf levert onder andere oplossingen in Core HR (o.a. voor verzuim, payroll, flexibele arbeidsvoorwaarden, personeelsadministratie en het welzijn van de werknemers) en Payroll software met bijbehorende dienstverlening. De overname van Centric’s HR & Payroll solutions past binnen de strategie van BCS om een leidend productenportfolio verder uit te breiden en marktpositie verder te versterken.

Over Centric HR & Payroll

Centric HR & Payroll heeft de moderne HR cloud oplossing Motion ontwikkeld en beschikt ook over eigen payroll software met aanvullende dienstverlening. Centric wil verder inzetten op strategische activiteiten en innovaties waarmee zij vooroploopt. Daar creëert Centric kansen door de combinatie van Centric’s sectorkennis met branchespecifieke software, IT-oplossingen en clouddiensten.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen