BDO begeleidt bij overname van Veenstra & Stroeve door Antea

BDO begeleidt bij overname van Veenstra & Stroeve door Antea

Beschrijving

Antea heeft samen met het management-team en een co-investeerder Veenstra & Stroeve, producent van prefab daken, dakkapellen en steenstripwanden, in Assen overgenomen.

Verkopers waren de twee DGA’s van deze in 2006 door hen opgerichte toeleverancier aan de bouw, Anton Veenstra en Marcel Stroeve. Zij zullen stoppen met het leiding geven aan dit bedrijf.

De leiding zal worden overgenomen door een driemanschap bestaande uit Jos van der Laan (algemeen directeur), Eelke Brink (operationeel directeur) en Ferdy Oostveen (technisch directeur). Jos van der Laan (51 jaar) is afkomstig van Albo Deuren waar hij de laatste 7 jaar algemeen directeur was. Hij heeft ruime ervaring in commercieel en algemeen management bij toeleveranciers aan de bouw. Eelke Brink (39 jaar) is 14 jaar werkzaam bij Veenstra & Stroeve. Ferdy Oostveen (41 jaar) werkte voorheen bij Veenstra & Stroeve en was laatstelijk operationeel manager bij een concurrerende onderneming.

Jos, Eelke en Ferdy zijn samen met Antea aandeelhouder geworden in Veenstra & Stroeve. De vierde aandeelhouder is een co-investeerder. Gezien de omvang van de transactie heeft Antea een van haar participanten die afkomstig is uit bouwsector bereid gevonden als co-investeerder op te treden. Het belang van Antea bedraagt 51%.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen