BDO M&A begeleidt Visma bij de aankoop van iASSET

BDO M&A begeleidt Visma bij de aankoop van iASSET

Beschrijving

iASSET gaat verder onder de Visma vlag en versterkt daarmee haar positie in de Benelux.

iASSET en Visma bundelen hun krachten. Vanaf vandaag gaat iASSET als zelfstandig merk onder de Visma vlag verder. Visma is de afgelopen jaren sterk gegroeid op de Nederlandse markt en heeft nu een omzet van meer dan € 350 miljoen en telt ruim 2500 medewerkers in de Benelux. Met de overname van iASSET zet Visma zijn opmars in Nederland voort en versterkt het zijn positie op de Europese markt. Visma is een Europese leider in cloudbedrijfsoplossingen.

iASSET zal toetreden tot Visma’s Custom Solutions Division naast Visma Connect, Visma Roxit, Visma Visma Circle en Khonraad, en zal de aanwezigheid van Visma in de Benelux op het gebied van e-government versterken.

iASSET zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie, onder dezelfde directie, voort. Als onderdeel van de Visma-familie zal iAsset nauw samenwerken met Visma Roxit en zal de organisatie samenwerken met andere Visma-bedrijven in het (semi-)overheidsecosysteem.

BDO M&A heeft Visma begeleid bij de aankoop van iASSET.

Over BDO M&A

BDO M&A is specialist in advisering op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy-outs, waardebepalingen, (transactie)financieringen, transaction advisory services en business restructuring. De dienstverlening van BDO M&A kenmerkt zich door een heldere structuur en een ondernemende en pragmatische aanpak. Haar adviseurs hebben de kennis, ervaring en het inlevingsvermogen om ook in complexe situaties een gedegen advies te geven. Mocht een transactie over de grens reiken dan kan BDO M&A een beroep doen op de expertise van het internationale BDO M&A Network.

 

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen