BDO Corporate Finance begeleidt Crawford & Company bij overname van BosBoon

BDO Corporate Finance begeleidt Crawford & Company bij overname van BosBoon

Beschrijving

Crawford & Company, 's werelds grootste, beursgenoteerde, onafhankelijke leverancier van oplossingen op het gebied van schade-expertise en claims management services, is verheugd de overname van BosBoon te kunnen aankondigen, een in Nederland gevestigd gespecialiseerd schade-expertisebureau.

Ondersteunt het strategische doel

Deze overname ondersteunt het strategische doel van Crawford om zijn marktpositie te versterken in alle gebieden waarin Crawford actief is. BosBoon heeft gedurende de laatste 20 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd op een aantal vakgebieden, die een heel goede aanvulling vormen op de huidige dienstverlening van Crawford in het hogere “GTS” segment, zowel in Nederland als daarbuiten.

BosBoon is een onafhankelijk schade-expertisebureau met kantoren in Eindhoven en Amsterdam, met grote deskundigheid op het gebied van Liability, CAR, Technische Varia en Letselschade, alsmede Marine, Property en TPA. De overname vormt een heel goede aanvulling op de huidige dienstverlening van Crawford op het gebied van schade-expertise en TPA diensten in Nederland en binnen Europa.

 

BDO Merger & Acquisitions
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen