Berk Partners neemt belang in Rolflex Nederland B.V.

Beschrijving

Berk Partners heeft op 17 mei 2023 een substantieel belang verworven in het in Gendringen gevestigde bedrijf Rolflex Nederland B.V. Rolflex is de uitvinder van de compacte, vouwbare bedrijfsdeur. Deze unieke bedrijfsdeur wordt volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Wereldwijde installatie en onderhoud worden met een uitgebreid dealernetwerk gefaciliteerd.

Over Berk Partners

Berk Partners is een in 1992 opgerichte, onafhankelijke investeringsmaatschappij. In de afgelopen dertig jaar is geïnvesteerd in tientallen succesvolle middelgrote Nederlandse ondernemingen. Op basis van de ervaringen uit het verleden heeft het fonds een voorkeur voor investeringen in de sectoren Voedingsmiddelenindustrie, Innovatieve maakindustrie en Toeleveranciers aan de gezondheidszorg.

Over Rolflex Nederland B.V.

Rolflex is producent en leverancier van specialistische, high-end bedrijfsdeuren. Het ontwikkelen en produceren gebeurt in eigen beheer. Rolflex heeft zich volledig toegelegd op de Compact deur, een vouwdeur op basis van meerdere personaliseerbare en op maat te maken panelen, die bij het openen van de deur naar boven worden opgevouwen in plaats van over rails aan het plafond te worden geschoven of opgerold. Het grootste voordeel hiervan is dat plafondruimte bespaard wordt en de bedrijfsdeur beter inpasbaar is in bestaande situaties. Rolflex is de uitvinder van dit type vouwdeur en sinds meer dan 25 jaar technologisch koploper op dit gebied. De verkoop van Compact deuren buiten Nederland verloopt grotendeels via een uitgebreid internationaal netwerk van ruim 450 dealers. Deze dealers installeren en onderhouden de Compact deur bij eindklanten.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen