Blauwe Monsters is overgenomen door 4NG

Beschrijving

Digitale bureaugroep 4NG, onderdeel van Conclusion, verwelkomt allround online marketingbureau Blauwe Monsters. Het marketingbureau biedt dienstverlening binnen alle gebieden van online marketing, waaronder SEO, SEA, CRO, content en marketplaces. Blauwe Monsters versterkt hiermee de performance marketing-tak van 4NG, dat organisaties ondersteunt op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring.

Over 4NG

4NG, onderdeel van Conclusion, is een bureaugroep die opdrachtgevers faciliteert op elk gebied van de digitale klantreis en klantervaring. Het bedrijf opereert binnen drie domeinen, namelijk digital strategy, development & data en performance marketing & growth. Met een gedreven groep professionals realiseert de bureaugroep digitale ambities van organisaties ‘end to end’ vanuit hun expertises en ondernemersgeest. 4NG bestaat uit elf bedrijven en telt 460 medewerkers. 

Over Blauwe Monsters

Blauwe Monsters is een fullservice online marketingbureau. Als marktleider op het gebied van SEO helpt Blauwe Monsters sinds 2011 haar klanten aan online groei.

BDO Merger & Acquisitions
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen