BDO M&A heeft 4NG geadviseerd bij de overname van Netvlies

BDO M&A heeft 4NG geadviseerd bij de overname van Netvlies

Beschrijving

4NG is een digital agency dat groeiambities waarmaakt voor haar klanten sinds 2002. Sinds kort is het bedrijf gestart met een platformstrategie en heeft inmiddels meerdere overnames afgerond. Met ruim 200 experts verspreid over 4 locaties bedient met circa 100 klanten.

Met de overname van Netvlies is een volgende stap gezet in het bereiken van de groei ambities. BDO M&A heeft de groei strategie van 4NG mede helpen vormgeven en is betrokken geweest als adviseur bij deze overname.

Over BDO M&A

BDO M&A is specialist in advisering op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy-outs, waardebepalingen, (transactie)financieringen, transaction advisory services en business restructuring. De dienstverlening van BDO M&A kenmerkt zich door een heldere structuur en een ondernemende en pragmatische aanpak. Haar adviseurs hebben de kennis, ervaring en het inlevingsvermogen om ook in complexe situaties een gedegen advies te geven. Mocht een transactie over de grens reiken dan kan BDO M&A een beroep doen op de expertise van het internationale BDO M&A Network.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen