Britste Hawksford neemt Nederlandse ACT Management Services over

Beschrijving

De strategische acquisitie maakt deel uit van de wereldwijde expansiestrategie van Hawksford, waarmee het bestaande geografische bereik en dienstenaanbod wordt versterkt. De overname van ACT draagt bij aan de strategie van Hawksford om te groeien in belangrijke financiële markten; waarbij Nederland fungeert als een belangrijke toegangspoort tot Europa. 

De overname biedt de klanten van ACT kansen om wereldwijd nieuwe markten te bereiken, terwijl ze profiteren van de jarenlange expertise en ervaring van Hawksford in belangrijke regio's, waaronder Azië-Pacific, Afrika en het Verenigd Koninkrijk. Alle leden van het ACT-team blijven in hun huidige functie, zonder wijziging van de dienstverlening aan klanten.

Over ACT Management Services B.V.

Het in Nederland gevestigde ACT is een particulier boetiekbedrijf dat actief is in de zakelijke dienstverlening en financieel management. De dienstverlener biedt management- en zakelijke diensten aan een breed scala aan klanten wereldwijd, waaronder multinationale ondernemingen, openbare en particuliere bedrijven.

Over Hawksford

Hawksford is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van trust en fondsadministratie. Zij hebben kantoren in Hong Kong, Singapore, China, Jersey, Londen en Italië. Met de overname wilt Hawksford hun Europese diensten vergroten.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen