Capital A heeft meerderheidsbelang in A.B. Software & Consultancy Beheer verworven

Beschrijving

Samen hebben ze als doel om te groeien en zo klanten nog beter te helpen met slimme oplossingen. Dit wordt gerealiseerd door autonome groei en door het uitbreiden van het portfolio met extra diensten en producten, bijvoorbeeld door overnames.

De toekomst van AB en de Digitale Fabriek

AB helpt industriële bedrijven bij de digitale transformatie. Sinds jaar en dag is AB een toonaangevende partner van Exact Software met een sterke focus op middelgrote productiebedrijven in Nederland en daarbuiten. 

AB heeft daarnaast een eigen platform ontwikkeld (onder de naam digitalefabriek.nl). Klanten kunnen met dit platform hun eigen digitale fabriek realiseren. Het wordt voor producerende bedrijven steeds belangrijker om efficiënt en effectief om te gaan met schaarse resources zoals materialen, medewerkers en bijvoorbeeld energie. Een digitale fabriek helpt onder andere bij het optimaliseren van materiaalstromen, het versnellen van het productieproces en het verhogen van kwaliteit

Over Capital A

Capital A, gevestigd in Amsterdam, investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeiprofiel. Zij zijn sinds 1982 actief in de Nederlandse markt en hun huidige investeringsportfolio bestaat uit meer dan 30 bedrijven.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen