Constellation Cold Logistics S.a.r.l. verwerft een meerderheidsbelang

Beschrijving

Constellation Cold Logistics S.a.r.l. verwerft een meerderheidsbelang in Hendrik van Winkoop Beheer b.v. en haar dochter ondernemingen (Vrieshuis Lagemaat).

Constellation Cold Logstics S.a.r.l., deelneming van Arcus European Infrastructure Fund 2, heeft de acquisitie van Vrieshuis Lagemaat aangekondigd. Vrieshuis Lagemaat is actief in de koel- en vrieshuis sector en biedt, onder andere, snel vries diensten aan. Met deze strategische overname breidt Constellation Cold Logistics haar Nederlandse propositie uit. Gezamenlijk met Koel- en Vrieshuis Lintelo is er een gecombineerde capaciteit van 120.000 pallet plekken beschikbaar in Nederland.

Over Constellation Cold Logistics

Constellation Cold Logistics S.a.r.l. is een deelneming van Arcus Europeean Infrastructure Fund 2 en is actief in de koel- en vrieshuis sector. Inclusief de acquisitie van Vrieshuis Lagemaat, bestaat de groep uit 20 koel- en vrieshuis faciliteiten en is de onderneming actief in 6 Europese landen.

Over Vrieshuis Lagemaat

Vrieshuis Lagemaat is een koel- en vrieshuis welke naast koelopslag ook ompak, omslag en snel vries diensten levert aan met name de producenten, verwerkers of handelaren van proteïne. De onderneming heeft twee vrieshuis faciliteiten in Nijkerk, met een gezamenlijke capaciteit van 45.000 pallet plekken.

BDO Corporate Finance
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Doctor Holtroplaan

  5652 XR Eindhoven

 • K.P. van der Mandelelaan

  3062 MB Rotterdam

 • Krijgsman

  1186 DM Amstelveen