Constellation Cold Logistics S.a.r.l. verwerft een meerderheidsbelang

Beschrijving

Constellation Cold Logistics S.a.r.l. verwerft een meerderheidsbelang in Hendrik van Winkoop Beheer b.v. en haar dochter ondernemingen (Vrieshuis Lagemaat).

Constellation Cold Logstics S.a.r.l., deelneming van Arcus European Infrastructure Fund 2, heeft de acquisitie van Vrieshuis Lagemaat aangekondigd. Vrieshuis Lagemaat is actief in de koel- en vrieshuis sector en biedt, onder andere, snel vries diensten aan. Met deze strategische overname breidt Constellation Cold Logistics haar Nederlandse propositie uit. Gezamenlijk met Koel- en Vrieshuis Lintelo is er een gecombineerde capaciteit van 120.000 pallet plekken beschikbaar in Nederland.

Over Constellation Cold Logistics

Constellation Cold Logistics S.a.r.l. is een deelneming van Arcus Europeean Infrastructure Fund 2 en is actief in de koel- en vrieshuis sector. Inclusief de acquisitie van Vrieshuis Lagemaat, bestaat de groep uit 20 koel- en vrieshuis faciliteiten en is de onderneming actief in 6 Europese landen.

Over Vrieshuis Lagemaat

Vrieshuis Lagemaat is een koel- en vrieshuis welke naast koelopslag ook ompak, omslag en snel vries diensten levert aan met name de producenten, verwerkers of handelaren van proteïne. De onderneming heeft twee vrieshuis faciliteiten in Nijkerk, met een gezamenlijke capaciteit van 45.000 pallet plekken.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen