Cordial en NewPort Capital gaan een partnerschap aan

Beschrijving

Cordial, een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van water- en natuurpolymeergebaseerde industriële lijmen voor zowel de papier- als kartonindustrie, kondigt aan dat het een partnerschap is aangegaan met NewPort Capital. De ondersteuning van NewPort stelt Cordial in staat om zijn reeds ingezette groeitraject verder te versnellen.

Over Cordial

Cordial is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van op water gebaseerde industriële lijmen voor zowel de papier- als kartonindustrie. Het bedrijf bedient een wereldwijde klantenkring bestaande uit nationale en internationale producenten van papier en verpakkingen, actief in de bredere papier- en kartonverwerkende industrieën voor onder andere voedsel-, textiel-, industrie- en grafische eindklanten. Cordial is de internationale marktleider in het segment van (duurzame) poederlijmen op basis van dextrine (gemodificeerd zetmeel) en andere natuurlijke polymeren. In 1998 werd Cordial verkozen tot 'Onderneming van het Jaar' in Groningen en ontving het de prestigieuze Abel Tasman Award.

Over NewPort

NewPort richt zich op investeringen in gevestigde Nederlandse bedrijven met een jaarlijkse operationele winst van €2 miljoen tot €10 miljoen in de volgende sectoren: ICT, voedsel, verpakkingen, productie en financiële en zakelijke dienstverlening. NewPort werkt graag samen met en ondersteunt ondernemende managementteams bij het bereiken van organische en acquisitieve groei.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen