Enovation breidt uit met overname Medimo

Beschrijving

Enovation versterkt haar marktpositie met de overname van Medimo, leverancier van een elektronisch voorschrijfsysteem en elektronische toedienregistratie. Deze strategische toevoeging verrijkt het productaanbod van Enovation en versterkt haar positie als toonaangevende internationale SaaS-leverancier voor de zorg in Europa. Enovation wordt sinds 2018 ondersteund door software-investeerder Main Capital Partners (“Main”). Met deze nieuwe stap wordt Enovation marktleider op het gebied van elektronisch voorschrijven en toedienregistratie.

Over Enovation Group Holding

Al meer dan 40 jaar brengt Enovation technologie en zorg samen. Door digitale samenwerking en verbinding tussen mensen te faciliteren, maakt Enovation de zorg van nu en de toekomst mogelijk. Dankzij het platform van Enovation kunnen zorgverleners zich richten op wat het belangrijkst is: tijd en aandacht voor de mens. De software ondersteunt digitale zorg en samenwerking tijdens de gehele patiëntreis. 

Over Medimo

Medimo is in 2001 opgericht door apothekers Bart Drost en Richard Lendfers. Medimo bestaat uit een elektronisch voorschrijfsysteem en elektronische toedienregistratie, en is uit te breiden met diverse koppelingen. Medimo is actief in veel segmenten van de zorg, met name binnen de VVT, maar ook binnen apotheken, GGZ, revalidatieklinieken en ZBC’s.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen