Fivespark neemt Use IT over

Beschrijving

Pride Capital Partners heeft aangekondigd dat Fivespark, een full-service provider uit Amstelveen, Use IT heeft overgenomen als onderdeel van hun langetermijn-groeistrategie.

Use IT biedt onder andere diensten aan op het gebied van werkplekbeheer, hosting en connectiviteit. Fivespark is een full-service provider die een totaaloplossing biedt van managed services, softwareontwikkeling, connectiviteit, hardware en adoptie. De klanten van Fivespark zijn voornamelijk grote MKB-bedrijven, non-profit organisaties en corporates. De ICT-dienstverlener is onder andere een officiële partner van KPN, VodafoneZiggo en Microsoft. Fivespark wordt ondersteund door Pride Capital Partners bij het realiseren van hun groeiambities en verwacht in de nabije toekomst meer overnames te doen.

Het team van Use IT, bestaande uit 20 medewerkers, beheert duizenden werkplekken en staat bekend om hun hoogwaardige en proactieve service op het gebied van ICT. Het volledige team van Use IT en de bijbehorende kennis en expertise zullen behouden blijven na de overname. Ray Kemp, CEO van Fivespark: "De overname van Use IT stelt ons in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar alles rondom de digitale werkplek. We verwelkomen een ervaren team voor wie onderwerpen als digitale werkomgevingen en connectiviteit vanzelfsprekend zijn." Use IT bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Amsterdam. De naam Use IT zal blijven bestaan.

Fivespark's ambitie is om gemakkelijke, veilige en digitale samenwerking voor bedrijven en hun werknemers mogelijk te maken. Met die missie in gedachten gelooft Fivespark dat ze blijven groeien. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar 70 werknemers en bedient het meer dan 1.800 bedrijven zoals de British School of Amsterdam en de winkelketen vanHaren. "Bedrijven groeien snel wanneer mensen veilig en vrij kunnen werken. De digitale werkplek is vaak het kloppend hart van die groei. De vraag naar expertise op dit gebied groeit en het is belangrijk dat we alle belangrijke diensten en expertise in huis hebben om dit mogelijk te maken", aldus Ray Kemp, CEO van Fivespark. 

Fivespark heeft meer dan 20 jaar ervaring in telecom en ICT. Meer dan 70 Fivespark-collega's starten hun werkdag voor meer dan 1.800 klanten onder het motto "Keep it simple". Fivespark biedt hen een totaaloplossing binnen vijf pijlers die het traditionele aanpak overstijgen. Deze vijf pijlers zijn managed services, softwareontwikkeling, connectiviteit, hardware en adoptie. Fivespark werkt onder andere met Microsoft, Samsung, Apple, KPN, VodafoneZiggo en Datto. Vanuit kantoren in Amstelveen en Den Haag werkt Fivespark door heel Nederland.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen