FM Group, een Nederlandse groothandel in bloemen en planten is gefuseerd

Beschrijving

Hilverda De Boer en FM Group opereren wereldwijd en willen met deze strategische fusie ook in de toekomst een aantrekkelijke handelspartner voor preferred suppliers en andere leveranciers zijn op nationaal en internationaal gebied. Voor klanten en personeelsleden levert de fusiecombinatie een nog krachtiger, florissanter toekomstperspectief op. Daarbij ontstaat er een stevig platform voor verdere groei, waarop de fusiecombinatie actief wil gaan doorzetten. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam FM Group.

Over Hilverda de Boer

Hilverda de Boer is in 2000 ontstaan uit een fusie van Hilverda Bloemen en A. de Boer Bloemenexport. Hilverda de Boer is een groothandel in snijbloemen en heeft verkoopkantoren in de Verenigde Staten en Scandinavië. Hilverda De Boer specialiseert zich in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen van de hoogste kwaliteit en de beste kwekers. Ze leveren onder andere aan groothandels, bloemistenketens en evenementenorganisatoren. Sinds de start van ons bedrijf in 1909 hebben ze een uitgebreid netwerk opgebouwd van kwekers over de hele wereld, waardoor ze het hele jaar een groot en divers assortiment aan bloemen en planten internationaal aanbieden.

Over FM Group

FM Group (FleuraMetz) is een handelshuis met een leidende positie in de sierteeltsector. FM Group verbindt de schakels in de keten door te opereren vanuit een ‘house of services’. Ze richten zich op 3 werkgebieden: vakhandel (bloemist), groothandel en (r)etail. FM Group is actief in de productgroepen bloemen, planten en accessoires. Met een unieke schaalgrootte en kracht op het gebied van menselijk kapitaal, wereldwijde en lokale sourcing, fijnmazige distributie en services wil FM Group de positie van de zijn klanten en andere partners versterken.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen