Health Cloud Initiative neemt Evry over

Beschrijving

Health Cloud Initiative, een platforminvestering van Vortex Capital Partners, neemt EPD-leverancier Evry over. Health Cloud Initiative is een platform met als doel om de administratieve last van zorgprofessionals in de GGZ- en paramedische zorg te verminderen.

Dit bereikt men door specifieke praktijksoftware per marktsegment te combineren met diensten die over de verschillende marktsegmenten worden uitgerold. Met de overname van Evry stapt Health Cloud Initiative in de markt van diëtiek en voetzorgmarkt.

BDO M&A en BDO Legal hebben de transactie begeleid door uitvoering van het financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk due diligence. BDO Debt Advisory heeft Vortex Capital Partners en Health Cloud Initiative begeleid bij het verkrijgen van de transactiefinanciering. De transactie is gefinancierd door ING en het Achtergestelde Leningen Fonds van Aegon en speelt in op de buy-and-build strategie van Health Cloud Initiative middels verkregen acquisitiefaciliteiten bij ING en het Achtergestelde Leningen Fonds

Over Evry

Evry is opgericht in 1996 en gevestigd in Alphen aan de Rijn. De onderneming biedt patiëntensoftware voor diëtisten en pedicures. De software ondersteunt bij het maken van afspraken, declareren en het vormen- en bijhouden van patiëntendossiers. De software is ontwikkelt van het oogpunt van de gebruiker en naar eigen wensen aan te passen. Resultante is een zorgverlener met meer tijd voor het daadwerkelijk verlenen van zorg.

Over Health Cloud Initiative

Health Cloud Initiative is ontstaan met de gedachte dat krachtenbundeling van verschillende software labels voor de GGZ- en paramedische zorg tot verdere innovatiekracht zal leiden. Deze extra innovatiekracht zal leiden tot het maximaal ontzorgen van uitvoerders in de zorg. Om dit te bewerkstelligen wordt praktijk en patiënten software per marktsegment gecombineerd met diensten (afsprakenplanning, declaraties e.d.) over de verschillende marktsegmenten heen.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen