Health Cloud Initiative neemt Monitored Rehab Systems over

Beschrijving

De in Haarlem gevestigde softwareleverancier Monitored Rehab systems wordt onderdeel van Health Cloud Initiative.

Door middel van een buy-and-build-strategie is Health Cloud Initiative bezig met het bouwen van een groep gefocust op de GGZ- en paramedische zorg om deze sectoren te ontzorgen door middel van software oplossingen.

BDO M&A en BDO Legal hebben de transactie begeleid door uitvoering van het financieel en fiscaal due diligence. BDO Debt Advisory heeft Vortex Capital Partners en Health Cloud Initiative begeleid bij het verkrijgen van de transactiefinanciering.

Over Monitored Rehab Systems

Monitored Rehab Systems is opgericht in 1999 met als doel om Fysiotherapeuten te ondersteunen in het meten, administreren en het verbeteren van behandelingen. Dit deed het initieel met het ontwikkelen van rehabilitatie apparatuur. In 2003 is het begonnen met het ontwikkelen van software oplossingen onder de naam FysioRoadmap. Deze software oplossing helpt fysiotherapeuten met agendabeheer, dossiervorming en declaraties.

Over Health Cloud Initiative

Health Cloud Initiative is ontstaan met de gedachte dat krachtenbundeling van verschillende software labels voor de GGZ- en paramedische zorg tot verdere innovatiekracht zal leiden. Deze extra innovatiekracht zal leiden tot het maximaal ontzorgen van uitvoerders in de zorg. Om dit te bewerkstelligen wordt praktijk en patiënten software per marktsegment gecombineerd met diensten (afsprakenplanning, declaraties e.d.) over de verschillende marktsegmenten heen.  

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen