Heemskerk Flowers realiseert een nieuw financieringsarrangement

Beschrijving

Heemskerk Flowers, de in Rijnsburg gevestigde groothandel in bloemen en planten, realiseert een nieuw financieringsarrangement ter ondersteuning van haar groeistrategie. Met de herfinanciering van de huidige schulden alsmede een financieringsuitbreiding, wordt de financieringsstructuur van de onderneming vereenvoudigd en een langer termijn commitment gecreëerd om de toekomstige groei en strategie te ondersteunen.

BDO Debt Advisory & Financial Restructuring heeft Heemskerk Flowers in het financieringsproces begeleid. De financiering is verstrekt door de Rabobank en kent competitieve voorwaarden en tarieven.

Matthijs De Ruiter (CFO Heemskerk Flowers): “Met veel oog voor het karakter van het bedrijf heeft BDO Debt Advisory een fantastische begeleiding / advisering gegeven om te komen tot deze mooie voortzetting van de samenwerking met Rabobank. Dank aan het team!”

Over Heemskerk Flowers
Dit familiebedrijf is opgericht in 1961 en sindsdien actief als groothandel in bloemen en planten in meer dan 45 landen. De Onderneming had reeds een langjarige relatie met de huisbank, echter resulteerde dat in een veelvoud aan verschillende financieringsproducten en was er de wens om een volledige herfinanciering alsook uitbreiding van de financiering te realiseren.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen