Lopital en Holland Capital bundelen krachten om groei te realiseren

Beschrijving

Holland Capital investeert in Lopital, één van de marktleiders in Nederland op het gebied van innovatieve hygiëne en transfer hulpmiddelen en actief in meer dan 25 landen. BDO M&A heeft de aandeelhouders begeleid bij de verkoop.

Investering voor groei

Lopital is opgericht in 1977 en vanuit het kantoor in Oisterwijk is het team van 47 medewerkers actief in meer dan 25 landen. Lopital biedt een breed scala aan duurzame, (MDR) gecertificeerde en hoogwaardige producten aan, onder andere aan zorginstellingen, ziekenhuizen, dealers binnen de thuiszorg en via (internationale) distributeurs. Holland Capital ondersteunt de organisatie in haar groeiplannen door zich te richten op zowel organische groei als buy-and-build mogelijkheden, en dat nationaal en internationaal.

Over Holland Capital

Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in meer dan 160 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Met een heldere investeringsstrategie is zij actief in de aantrekkelijke groeimarkten healthcare, technology en food & agri. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen