Mail to Pay Group bundelt krachten met POM

Beschrijving

Mail to Pay Group, een deelneming van Vortex Capital Partners, en leverancier van debtor process automation software, neemt haar Belgische branchegenoot POM over om zo een leidende positie in de Benelux te creëren.

BDO Debt Advisory Nederland en België en BDO Tax België hebben de onderneming en Vortex Capital Partners begeleidt in het internationale financieringsproces.

De financiering is vertrekt door KBC en kent competitieve voorwaarden en tarieven.

Over Mail To Pay

Mail to Pay is opgericht in 2011 en een Nederlandse credit management software provider. De Onderneming levert cloud based software die haar klanten in staat stelt het gehele debiteurenproces e automatiseren, robotiseren en personaliseren met een snellere inning en hogere conversie van debiteuren tot gevolg.

Over POM

POM is opgericht in 2015 en een ontwikkelaar van betaaloplossingen om de verwerking van facturen boeten, lidmaatschapsgelden en donaties ge vereenvoudigen voor zowel verzender als ontvanger. De afgelopen 8 jaar is POM in België uitgegroeid tot een innovatieve koploper in de digitale betaalsector.

Over Vortex Capital Partners

Vortex, opgericht in 2012, is een gespecialiseerde investeerder die zich richt op software-, internet- en techgedreven ondernemingen. Het investeringsfonds focust zich op kleine en middelgrote ondernemingen met een groot groeipotentieel (zowel autonoom als acquisitief). Het team combineert brede ondernemingservaring met diepe technische expertise om ambitieuze ondernemers en managementteams als actieve partner te ondersteunen met het realiseren van hun groeiambities.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen