Main Capital neemt Skarp Sector Intelligence over

Beschrijving

Over Zig
Zig levert software aan een groot scala aan klanten in de woningcorporatie en commerciele vastgoed markt. Door deze strategische combinatie zal Zig zijn marktpositie versterken en zal een innovatief Business intelligence platform toevoegen aan het product portfolio.

Over Main Capital Partners
Main Capital Partners heeft bijna 20 jaar ervaring in het optimaliseren van software organisaties en werkt nauw samen met de management teams van haar portfolio bedrijven als strategisch partner, om een duurzame groei te realiseren. Momenteel heeft Main in meer dan 130 software organisaties georganiseerd.

Over Skarp
Skarp heeft een innovatieve informatie producten en services ontwikkeld, gebaseerd op sector standaarden, samen met haar klanten. Skarp levert management informatie vanuit de cloud, is gewhitelisted om via een dVi koppeling system-to-system informatie te verschaffen aan de toezichthouder en biedt de mogelijkheid tot volledig geïntegreerde data monitoring. Samen met Zig is het doel om een informatie platform voor de gehele vastgoed sector te realiseren.

BDO Corporate Finance
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Doctor Holtroplaan

  5652 XR Eindhoven

 • K.P. van der Mandelelaan

  3062 MB Rotterdam

 • Krijgsman

  1186 DM Amstelveen