Mentha Capital neemt Topr over

Beschrijving

Over Zibber, specialist in vastgoedpresentatie en gerelateerde diensten aan makelaars, gaat samenwerken met Mentha om versnelde, duurzame groei te realiseren. Mentha gaat met kennis en middelen een actieve rol spelen in deze strategie. De eerste stap is de overname van branchegenoot Topr, waarmee Zibber de grootste aanbieder wordt van visuele content voor vastgoedpromotie.

Over Mentha Capital
Mentha heeft ruime ervaring in het benutten van groeipotentieel van winstgevende bedrijven, heeft veel organisaties bij vergelijkbare internationalisering ondersteund en al eerder geïnvesteerd in aanverwante businessmodellen waar visuele content een belangrijke rol speelt.

Over Topr
Een eerste stap in de samenwerking is de overname van Topr, dat vergelijkbare diensten levert en veel kennis van 3D-visualisatie in huis heeft. De door Topr ontwikkelde 3D-dienst visualiseert onder andere projectmatige nieuwbouw. Zibber’s pointcloud-technologie, waarmee dankzij 3D-laserscans zeer nauwkeurige plattegronden en meetrapporten worden gemaakt, biedt een hoge mate van accuraatheid en efficiëntie. Klanten van beide bedrijven kunnen nu profiteren van de combinatie van deze diensten.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen