MKB Fonds neemt PropertyView over via haar cluster Property Management Services Group

Beschrijving

Op 4 april jl. heeft MKB Fonds, via haar cluster Property Management Services Group, een nieuwe transactie gedaan in de vastgoedbeheerbranche, door PropertyView uit Haarlem over te nemen.

Over PropertyView

PropertyView is een commercieel vastgoedbeheerder gericht op technisch en financieel management en is gevestigd te Haarlem. De onderneming is in 2002 opgericht en is daarmee één van de langst bestaande onafhankelijke vastgoedbeheerders die zich toelegt op financieel en technisch beheer voor professionele vastgoedbeheerders. De portefeuille van PropertyView bestaat met name uit kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en winkelcentra, horecagelegenheden en maatschappelijk vastgoed voor een aantal loyale en gerenommeerde (beursgenoteerde) klanten. Bij de onderneming werken circa 85 medewerkers, vanuit twee vestigingen in Rosmalen (technisch beheer) en Haarlem (financieel beheer). Daarnaast maakt de onderneming gebruik van enkele flexkantoren bij o.a. opdrachtgevers waarmee PropertyView landelijke dekking heeft.

Over MKB Fonds

MKB Fonds, opgericht in 2011, is een leidende, onafhankelijke participatiemaatschappij met een langdurig trackrecord in het succesvol participeren in Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voornamelijk in gezonde en volwassen familiebedrijven in de sectoren groothandel en zakelijke dienstverlening (onder andere ICT). it Haarlem over te nemen.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen