NewPort Capital nieuwe partner Cantorclin

Beschrijving

Cantorclin Holding B.V. (tezamen met haar dochtermaatschappijen “Cantorclin” of “de onderneming”), een landelijke – top 10 - schoonmaakorganisatie die zich met name richt op reguliere schoonmaak voor MKB-klanten en het reinigen van clean rooms, kondigt aan dat zij een samenwerking is aangegaan met NewPort Capital (“NewPort”).

Met de toetreding van NewPort als investeerder kan Cantorclin haar ambitieuze groeistrategie versnellen en haar positie in de verschillende eindmarkten verder uitbouwen en verstevigen. DGA en Algemeen Directeur Peter Kram blijft samen met de overige leden van het managementteam de directie van Cantorclin voeren.

Versnelde groei via overnames

Cantorclin heeft een rijke historie en kent haar oorsprong in het in 1960 in Meppel opgerichte Pothof Schoonmaak. Onder het ondernemerschap van Peter Kram, die reeds sinds 1997 betrokken is bij het bedrijf, heeft de onderneming zich in de jaren daarna verder doorontwikkeld tot top-10 speler in de Nederlandse markt. Reeds sinds 2001 is Cantorclin ook actief in de gespecialiseerde reiniging van clean rooms en inmiddels vervult zij met diverse in-house specialisten en eigen opleidingsfaciliteiten een voortrekkersrol in deze specifieke niche binnen de schoonmaakindustrie.

Over NewPort

NewPort richt zich op investeringen in gevestigde Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van € 2 tot € 7 miljoen de volgende sectoren food, verpakkingen, maakindustrie en financiële en zakelijke dienstverlening. NewPort werkt graag samen met – en ondersteunt – ondernemende managementteams bij het realiseren van groei, zonder op de stoel van de ondernemer plaats te nemen.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen