Overname Service Technische Beheer door Terberg Verenigde Bedrijven

Beschrijving

Service Technische Beheer (STB) B.V. heeft zich aangesloten bij Terberg Verenigde Bedrijven B.V. STB waarborgt hiermee de continuïteit voor haar medewerkers en klanten en het geeft de mogelijkheid om het bedrijf verder te ontwikkelen. De overname van STB past volledig binnen de ambities van Terberg om de dienstverlening in de klimaattechniek te versterken en uit te breiden naar het zuiden van het land.

STB is een familiebedrijf opgericht in 1990 in regio Eindhoven met op een later moment een uitbreiding met een vestiging in Houten. STB is al meer dan 30 jaar een moderne en kwalitatieve specialist op het gebied van klimaat-technische installaties voor kantoor- en bedrijfsgebouwen. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, installeren en onderhouden van deze installaties alsmede het uitvoeren van service- en storingsdiensten.

Terberg is een familiebedrijf opgericht in 1947 in IJsselstein. Terberg is door de jaren heen organisch en middels overnames uitgegroeid tot een totaalleverancier in de installatietechniek. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, installeren, onderhouden en servicen van een breed scala aan technische installaties voor diverse toepassingen.

BDO M&A heeft de aandeelhouders van STB ondersteund in het verkoopproces.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen