Participatie SPA Capital in The Flagstone Company en Clementi Vuurovens

Beschrijving

In juli 2023 heeft SPA Capital een minderheidsbelang verworven in The Flagstone Company en Clementi Vuurovens. SPA Capital gaat de onderneming daarbij verder ondersteunen bij het realiseren van de internationale groeiambities van The Flagstone Company als dé specialist in natuurstenen producten voor zowel in- als om het huis. Daarnaast zal SPA Capital ook Clementi Vuurovens ondersteunen bij de voorgenomen groeiambities, m.n. rondom natuurstenen pizza ovens.

BDO Debt Advisory heeft SPA Capital in het financieringsproces begeleid. De financiering is verstrekt door de Rabobank en kent competitieve voorwaarden en tarieven.

Over SPA Capital

SPA Capital is een no-nonsense participatiemaatschappij waarbij ondernemerschap voorop staat. SPA Capital staat haar deelneming bij met kennis, kunde, netwerk en ondernemers ervaring om gezamenlijke de (groei) ambities waar te maken.

Over The Flagstone Company en Clementi Vuurovens

The Flagstone Company is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige natuursteenproducten. Ze leveren deze materialen aan zowel particuliere klanten als professionals in de bouw- en architectuurindustrie. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan kleuren, maten en afwerkingen, waardoor klanten volop keuze hebben om hun projecten te realiseren, of het nu gaat om vloeren, gevels, terrassen of andere toepassingen. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantenservice, heeft The Flagstone Company een solide reputatie opgebouwd en blijft het een betrouwbare partner voor zowel nationale als internationale klanten (Benelux en Duitsland).

Clementi Vuurovens is de grootste erkende Clementi-partner in Pizzaovens en BBQ’s. Clementi is een toonaangevend Italiaans familiebedrijf in de wereld van pizzaovens (op hout, gas en elektra), steenovens, vuurovens en BBQ’s. Clementi Vuurovens biedt een verscheidenheid aan modellen en accessoires, waardoor klanten kunnen genieten van het bereiden van heerlijke gerechten met een authentieke en traditionele smaakervaring.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen