Poort80 sluit zich aan bij MyBit Group

Beschrijving

Poort80 uit Amsterdam, specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling.

Over MyBit Group

De MyBit Group is een ‘stack-agnostische’ specialist in Custom Software Development. De MyBit group is een snel groeiende groep met gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie samen met de gespecialiseerde tech investeerder Vortex een sterke groep bouwt. De MyBit Group bedient klanten in een groot aantal verschillende sectoren met de ontwikkeling van bedrijfskritische softwareoplossingen.

Over Poort80

Poort80 maakt met haar (web-)developmentteams maatwerksoftware voor complexe en innovatieve bedrijfsprocessen in onder meer de verticals finance, energy, automotive, leisure, travel, food en public. Daarnaast levert Poort80 beheerdiensten en hostingservices. Het nieuwe Poort80 zal als gecombineerde Hub onder de vleugels van de MyBit Group bestaan uit 50+ software engineers en heeft kantoren in Beverwijk en Amsterdam.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen