Reducate heeft online nascholer E-learning Made Easy (EME) overgenomen

Beschrijving

Reducate heeft online nascholer E-learning Made Easy (EME) overgenomen.

EME is een software aanbieder gefocust op ouderen en gehandicaptenzorg. Met deze overname wordt Reducate de grootste aanbieder van software voor de ouderen en gehandicaptenzorg.

Over Reducate EdTech Group

Reducate EdTech Group is in juni ontstaan na een fusie van E-WISE en het Deense Blueprint Learning. Na deze overname zijn zij het grootste platform op de Europese e-learning markt geworden. Met de overname van EME vergroten zij hun hun services. “Daarbij komt kijken dat in Europa de vergrijzing toeneemt, terwijl de druk op de professionals in deze sector nu al enorm is. Wij willen dan ook dat zij de geringe tijd voor verplichte nascholing zo goed mogelijk benutten met kwalitatief hoge online scholing”, aldus Hans van Veggel, CEO van Reducate.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy is marktleider in Nederland voor software gespecificeerd op de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Cliënten kunnen bij hun kiezen tussen meer dan zeventig leerprogramma’s. EME is gevestigd in Zwolle en is opgericht door Hedwig Schlötjes-Belle. EME heeft ten tijden van de overname meer dan 25.000 zorgmedewerkers opgeleid.

BDO M&A heeft Reducate EdTech Group begeleid bij de transactie.

BDO Merger & Acquisitions
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen