Salves en Supportbook bundelen krachten voor een geïntegreerde testoplossing

Beschrijving

Salves, de testconsultancy en test-automation specialist uit Helvoirt, neemt testmanagement platform Supportbook over. Supportbook blijft onder de eigen merknaam actief. Directie en medewerkers zijn betrokken bij de overname, waardoor support en development van de software geborgd zijn.

Het uitgebreide track-record van Supportbook in de zorg sluit goed aan bij de activiteiten van Testservices Zorg, de zorgdivisie van Salves. De overname biedt enorme kansen en veel klantvoordeel in de zorg. De testautomation-oplossing van Salves had al een koppeling met Supportbook. Na de overname is sprake van één geïntegreerde totaaloplossing voor alle testwerkzaamheden.

Ewout Kuijer, Directeur van Supportbook, vertelt enthousiast over de overname. “Samen zijn we sterker, kunnen we profiteren van elkaars expertise en daarmee de klant nog beter bedienen”.

Groeikansen in verschillende markten

De waardevolle samenwerking gaat verder dan alleen de zorg. Supportbook is dé tool voor testmanagement. Het faciliteert progressie- en regressietesten met een intuïtieve workflow. Het platform is toe te passen in zowel project- als beheersituaties en betekent een ideale match met de activiteiten van Salves. Hun testprofessionals zijn dagelijks in uiteenlopende situaties bezig met testmanagement en met het verbeteren van de testvolwassenheid van organisaties.

Synergievoordelen in de zorg

“Onze klanten werken vaak al met Supportbook,” vult Boris Corvers, Directeur Testservices Zorg bij Salves, aan. “We hebben voor een groot deel hetzelfde type klanten.” Corvers legt uit dat Testservices Zorg niet alleen testconsultancy aanbiedt, maar ook beschikt over test-automation diensten, zoals de Salves TestBot voor HiX en Glims. “Op dat gebied is de synergie die we met de overname van Supportbook bereiken heel groot,” vertelt Corvers.

Tijdens projecten begeleiden de consultants van Salves het testproces, en na livegang zorgt de TestBot voor geautomatiseerd geteste releases. Supportbook ondersteunt in alle fasen een gestructureerd test- en acceptatieproces. Corvers: “Zo dekken we het testen en distribueren van alle softwarewijzigingen die je kunt bedenken in een ziekenhuis af, voordat we er een kwaliteitsstempel op zetten.”

Ook Kuijer ziet grote voordelen. “Door de ontwikkelaars van Supportbook te laten profiteren van de marktkennis van de meer dan honderd consultants van Salves, wordt het product nog beter. Daarom ben ik heel blij met de overname en kijk ik ernaar uit intensief samen te gaan werken.”

De overname van Supportbook door Salves heeft geen impact op de klanten. Kuijer: “We blijven actief onder de naam Supportbook en alle medewerkers blijven betrokken bij het product.”

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen