Samenwerking tussen Zibber en Mentha

Beschrijving

Zibber, specialist in vastgoedpresentatie en gerelateerde diensten aan makelaars, gaat samenwerken met Mentha om versnelde, duurzame groei te realiseren.

Mentha gaat met kennis en middelen een actieve rol spelen in deze strategie. De eerste stap is de overname van branchegenoot Topr, waarmee Zibber de grootste aanbieder wordt van visuele content voor vastgoedpromotie.

Over Zibber
Zibber levert diensten om makelaars en projectontwikkelaars te ondersteunen in de verkoop van vastgoed, zoals aantrekkelijk beeldmateriaal, gedetailleerde plattegronden en meetrapporten met behulp van 3D laserscannen. Er is veel vraag naar deze diensten en het bedrijf heeft de ambitie om te blijven groeien, gedreven door een optimale klantervaring en medewerkerstevredenheid. Het wil de aanwezigheid in Nederland, België en Duitsland uitbreiden en ook de stap naar andere landen maken.

Over Mentha Capital
Mentha heeft ruime ervaring in het benutten van groeipotentieel van winstgevende bedrijven, heeft veel organisaties bij vergelijkbare internationalisering ondersteund en al eerder geïnvesteerd in aanverwante businessmodellen waar visuele content een belangrijke rol speelt.

BDO Corporate Finance
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Doctor Holtroplaan

  5652 XR Eindhoven

 • K.P. van der Mandelelaan

  3062 MB Rotterdam

 • Krijgsman

  1186 DM Amstelveen