Samenwerking tussen Zibber en Mentha 2Artboard 91

Zibber, specialist in vastgoedpresentatie en gerelateerde diensten aan makelaars, gaat samenwerken met Mentha om versnelde, duurzame groei te realiseren.

Mentha gaat met kennis en middelen een actieve rol spelen in deze strategie. De eerste stap is de overname van branchegenoot Topr, waarmee Zibber de grootste aanbieder wordt van visuele content voor vastgoedpromotie.

Over Zibber
Zibber levert diensten om makelaars en projectontwikkelaars te ondersteunen in de verkoop van vastgoed, zoals aantrekkelijk beeldmateriaal, gedetailleerde plattegronden en meetrapporten met behulp van 3D laserscannen. Er is veel vraag naar deze diensten en het bedrijf heeft de ambitie om te blijven groeien, gedreven door een optimale klantervaring en medewerkerstevredenheid. Het wil de aanwezigheid in Nederland, België en Duitsland uitbreiden en ook de stap naar andere landen maken.

Over Mentha Capital
Mentha heeft ruime ervaring in het benutten van groeipotentieel van winstgevende bedrijven, heeft veel organisaties bij vergelijkbare internationalisering ondersteund en al eerder geïnvesteerd in aanverwante businessmodellen waar visuele content een belangrijke rol speelt.

Datum van de deal: 2022-07-01