Softwareleverancier Health Cloud Initiative neemt NICE Software over

Beschrijving

Softwareleverancier Health Cloud Initiative (HCI), ondersteunt door Vortex Capital Partners, heeft met de overname van NICE Software een grote stap gezet in haar snelle buy-and-build strategie.

HCI is een softwareleverancier gespecialiseerd in EPD's en e-health voor paramedici, revalidatie en GGZ. Met de overname van NICE heeft HCI haar marktpositie verder verstevigd, nadat HCI eerder al andere bedrijven zoals Incura, FysioRoadmap, Evry en CRS GGZ software heeft overgenomen. Na de overname werken meer dan 21.000 zorgverleners dagelijks met de softwarediensten van HCI.

Over Health Cloud Initiative

Health Cloud Initiative is ontstaan met de gedachte dat krachtenbundeling van verschillende software labels voor de GGZ- en paramedische zorg tot verdere innovatiekracht zal leiden. Deze extra innovatiekracht zal leiden tot het maximaal ontzorgen van uitvoerders in de zorg. Om dit te bewerkstelligen wordt praktijk en patiënten software per marktsegment gecombineerd met diensten (afsprakenplanning, declaraties e.d.) over de verschillende marktsegmenten heen. Health cloud iniative is een platform investering van Vortex Capital partners.

Over Nice Software

Nice is een onderneming opgericht in 1996 met een focus op software voor de paramedici, MSR en GRZ. De onderneming biedt ziekenhuizen en zorginstellingen een online paramedisch platform aan. De software betreft een SaaS oplossing dat paramedici ondersteunt met de registratie, planning, declaratie, facturatie en vakinhoudelijke EPD voering.

BDO Merger & Acquisitions
 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • + toon alle adressen

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen