Verdere versterking van AI-gedreven recruitmentoplossingen door overname van Joboti door Textkernel

Beschrijving

Textkernel, een mondiaal leider op het gebied van AI-gedreven recruitment en talentmanagement software uit Amsterdam, heeft de snelgroeiende specialist op het gebeid van geautomatiseerde candidate engagement overgenomen. Joboti verbetert de efficiëntie van HR-professionals en recruiters.

Over Textkernel Group B.V.

Textkernel Group B.V. is pecialist in Machine Intelligence om mensen met de juiste baan te matchen. Textkernel werkt met meer dan 1.000 HR- en uitzendorganisaties wereldwijd om het nieuwste op het gebied van Artificial Intelligence binnen handbereik van haar klanten te brengen. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 19 jaar ervaring met het omzetten van geavanceerde AI in praktische oplossingen voor haar klanten. 

Over Joboti B.V.

Joboti is een start-up die gespecialiseerd is in technologie op het gebied van geautomatiseerde candidate engagement die gepersonaliseerde aanbevelingsbrieven, ondersteuning en feedback aan werkzoekenden biedt en daardoor garant staat voor een intuïtievere en gebruiksvriendelijkere ervaring. De oplossingen van Joboti verbeteren het recruitmentproces, verhogen de efficiency van HR-professionals en recruiters en verminderen hun workload. De technologie van Joboti wordt door steeds meer bedrijven wereldwijd gebruikt en wordt gewaardeerd om haar innovatieve benadering van recruitment.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen