Overname De Blaauw Installatietechniek door Hoppenbrouwers Techniek

Overname De Blaauw Installatietechniek door Hoppenbrouwers Techniek

Beschrijving

De Blaauw Installatietechniek gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Vanuit de vestiging in Haarlem zal De Blaauw zelfstandig verder opereren en zal er intensief worden samengewerkt met andere Hoppenbrouwers vestigingen.

Met de deal zorgt De Blaauw voor continuïteit voor medewerkers en klanten in de toekomst, kan er een grote digitaliseringsslag worden gemaakt. Tegelijkertijd breidt Hoppenbrouwers haar aanwezigheid in de regio Noord-Holland verder uit.

De Blaauw Installatietechniek B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1973 bestaat. Het is gespecialiseerd in elektrotechnische- en beveiligingstechnische werkzaamheden, data,  domotica en duurzame energie. De werkzaamheden lopen uiteen van het ontwerpen, installeren, onderhouden en renoveren van deze installaties voor utiliteit, nieuwbouw en luxe particuliere woningbouw projecten.

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar 18 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren.

BDO M&A en BDO Legal hebben de aandeelhouder van De Blaauw Installatietechniek ondersteund in het verkoopproces.

BDO Merger & Acquisitions
 • Weena 764

  3014 DA Rotterdam

 • + toon alle adressen

 • Van Deventerlaan 101

  3528 AG Utrecht

 • Philitelaan 73

  5617 AM Eindhoven

 • Krijgsman 9

  1186 DM Amstelveen